Verbouwing

Fase 2 van de verbouwing in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte

Vanaf maandag 26 februari is de bibliotheek in Raalte vier weken gesloten. In die periode wordt er intensief verbouwd. De activiteiten worden verplaatst of gaan niet door. Op maandag 25 maart heten we iedereen graag weer van harte welkom. Op deze nieuwspagina verzamelen we onze berichten over de verbouwing en wat de bezoeker ervan merkt.

Activiteiten op andere plekken

Sommige activiteiten gaan tijdens de verbouwing tijdelijk niet door. Andere verhuizen tijdelijk naar een andere plek.

• Spreekuur Taalpunt: Annahuis, De Plas 8, Raalte
  • TaalcafĂ©: Annahuis, De Plas 8, Raalte
  • Digitaal CafĂ© en Informatiepunt Digitale Overheid: Annahuis, De Plas 8, Raalte
  • Voorleesuurtje: De Joetse, Marktstraat 67, Raalte
  • Bieb, Bits & Bots: Vestiging Heino, Van Sonsbeeckstraat 1

In het gebouw van de bibliotheek in Raalte zit ook de Wereldwinkel. Die blijft open tot en met 10 maart en is dan gesloten tot en met 20 maart.

Verbouwingsnieuws

Weergaveopties:

Vraag & Antwoord

Lenen, terugbrengen, boetes

Vanaf maandag 12 februari mag je alles zes weken lang lenen. Zo kan iedereen de boeken ruim op tijd terugbrengen, zonder boetes.

Ook mag je vanaf die dag tijdelijk maximaal 100 (dat lees je goed: honderd) boeken mee naar huis nemen. Tijdens het verbouwen moeten de boeken een paar keer aan de kant, en het is dus fijn als iedereen zo veel mogelijk leent en leest. Geniet ervan!