Gezin & Gezondheid

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Jolande Withuis Vrouw en vrijheid

  Persoonlijk getint betoog voor een kritischer feminisme en tegen identiteitsdenken.

  Gedrukt boek

 • Peter Heerschop, Viggo Waas Infarct

  Persoonlijk verslag van de Nederlandse cabaretier en acteur Viggo Waas (1962) over het herseninfarct dat hij in 2021 kreeg en de maanden daarna, met tegenstukken van zijn beste vriend Peter Heerschop (1960).

  Gedrukt boek

 • Celia Dodd Als ze maar gelukkig zijn

  Bespreking van problemen en dilemma's die kunnen voorkomen in de relatie tussen ouders en hun volwassen kinderen. Met aandacht voor persoonlijke ervaringen van ouders en adviezen van experts voor het ontwikkelen van een hechte band met het volwassen kind.

  Gedrukt boek

 • Pim van Lommel Eindeloos bewustzijn

  Samenvatting van bestaande kennis over bijna-doodervaringen en aanzet tot het wetenschappelijk verklaren van het verschijnsel van non-lokaal bewustzijn waarbij de auteur aansluit bij elementen uit de kwantumfysica.

  Gedrukt boek

 • Jennette McCurdy Ik ben blij dat mijn moeder dood is

  Het verhaal van een Hollywood kindster over haar overheersende moeder.

  Gedrukt boek

 • Alice Hart Het grote groenteboek

  Meer dan tachtig eenvoudige vegetarische groenterecepten, aangevuld met tips voor de voorbereiding, slimme inkoop en het bewaren van verschillende soorten groente.

  Gedrukt boek

 • Alejandra Ortiz De waarheid zal me bevrijden

  Autobiografisch relaas van een transvrouw die van Mexico naar Nederland vlucht, waar ze een moeizame weg aflegt naar het vinden van een veilig thuis, en de vrijheid om te mogen zijn wie ze werkelijk is.

  Gedrukt boek

 • Cuong Lu Wacht

  Persoonlijk relaas over het vinden van innerlijke rust van de van oorsprong Vietnamese zenleraar, voormalig leerling van Thich Nhat Hanh.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Dirk De Wachter Vertroostingen

Persoonlijke beschouwing van de Belgische psychiater (1960) over het vinden van troost in moeilijke tijden, mede aan de hand van zijn eigen confrontatie met een levensbedreigende ziekte

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken