Consumentenbond online

Voor welke leeftijd? 12-18 Tieners/jongeren, 18+ Iedereen boven 18
Leren, lezen en lenen Kennisbronnen

Consumentenbond online

In de Bibliotheek kun je gratis gebruik maken van Consumentenbond online op de databanken van de publiekspc's.

Voor wie?

Voor iedereen in de Bibliotheek Salland. Bevind je je op het netwerk van de Bibliotheek, dan kun je via deze link alle informatie van de Consumentenbond raadplegen. Op de publiekspc’s in de Bibliotheek vind je de link naar de Consumentenbond als je klikt op de menutegel ‘Informatie zoeken’.

Consumentenbond (werkt alleen in de bieb!)

Wat krijg ik?

• Toegang tot alle 100% onafhankelijke testresultaten van duizenden producten en diensten.
  • De best geteste producten en diensten. Denk je na over de aanschaf van een product of dienst? Maak ter oriëntatie gebruik van de testresultaten van de Consumentenbond. Jaarlijks testen zij duizenden producten en diensten. Dit doen zij in laboratoria of met een panel van consumenten en experts.
  • Kies het beste
    Het vergelijken en kiezen kun je doen door te testen op relevante aspecten als gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit.
  • Bespaar geld
    Goed vooronderzoek kan geld opleveren. Het komt regelmatig voor dat de prijs en kwaliteit niet met elkaar in verhouding staan. Zoek in de testresultaten naar ‘de Beste Koop’ voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Algemene info Consumentenbond

Bekijk de website van de Consumentenbond: www.consumentenbond.nl