Taalpunt Salland

Wil je beter leren lezen en schrijven? Wil je beter leren spreken of luisteren? Wil je beter leren rekenen? Of wil je leren e-mailen of een appje sturen? Kom dan naar het Taalpunt.

Als je wat hulp kunt gebruiken bij lezen, schrijven, rekenen of gebruik van je smartphone/computer. Of je nu uit een ander land komt of niet. Het Taalpunt kan je helpen!

Welkom bij het Taalpunt

Bij het Taalpunt kijken wij samen naar wat je wilt leren. En hoe en wanneer je dat dan wilt leren. Dat kan bijvoorbeeld in een groep of met een coach.

Spreekuur in de Bibliotheek

Op één dag in de week is er iemand van het Taalpunt in jouw bibliotheek. Hier kun je informatie krijgen en je inschrijven. Je hoeft geen afspraak te maken.

in de gemeente Raalte

• Spreekuur Bibliotheek Raalte: woensdag van 15.00 tot 19.00 uur
  • Spreekuur Bibliotheek Heino: woensdag van 15.00 tot 17.30 uur

Je mag ook een e-mail sturen, bellen of een app sturen.

Bel met Janine Waanders: 06–28 41 90 60 of met Marie-José Nijhuis: 06–43 28 16 71

in de gemeente Olst-Wijhe

• Spreekuur Bibliotheek Olst: woensdag van 14.30-16.30 uur
  • Spreekuur Bibliotheek Wijhe: woensdag van 11.00 tot 13.00 uur
  • Taalcafé Wijhe: vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur bij Ygdrasil, naast de Albert Heijn.
    In het Taalcafe Wijhe zijn natuurlijk ook mensen uit Olst van harte welkom! Je bent ook welkom buiten de openingstijden op afspraak.

Je mag ook een e-mail sturen, bellen of een app sturen.

Bel met Diane Ruiter: 06–46 65 62 15