Taalpunt Salland

Wil je beter leren lezen en schrijven? Wil je beter leren spreken of luisteren? Wil je beter leren rekenen? Of wil je leren e-mailen of een appje sturen? Kom dan naar het Taalpunt.

Als je wat hulp kunt gebruiken bij lezen, schrijven, rekenen of gebruik van je smartphone/computer. Of je nu uit een ander land komt of niet. Het Taalpunt kan je helpen!

Welkom bij het Taalpunt

Bij het Taalpunt kijken wij samen naar wat je wilt leren. En hoe en wanneer je dat dan wilt leren. Dat kan bijvoorbeeld in een groep of met een coach.

Spreekuur in de Bibliotheek

Op één dag in de week is er iemand van het Taalpunt in jouw bibliotheek. Hier kun je informatie krijgen en je inschrijven. Je hoeft geen afspraak te maken.

in de gemeente Raalte

• Spreekuur Bibliotheek Raalte: woensdag van 15.00 tot 19.00 uur
  • Spreekuur Bibliotheek Heino:
    • begint vanwege de coronamaatregelen pas op een latere datum. Je kunt wel bellen met Marie-José Nijhuis: zie onder
  • Je mag ook een e-mail sturen, bellen of een app sturen.

Bel met Janine Waanders: 06–28 41 90 60 of met Marie-José Nijhuis: 06–43 28 16 71

in de gemeente Ommen

Taalpunt Ommen is gesloten tijdens de Kerstvakantie op dinsdag 22 en 29 december.

• Spreekuur Bibliotheek Ommen: dinsdag van 15.00 tot 18.00 uur

Je mag ook een e-mail sturen, bellen of een app sturen.

Diane Ruiter: 06–46 65 62 15

in de gemeente Olst-Wijhe

Taalpunt Olst-Wijhe is gesloten tijdens de Kerstvakantie op woensdag 23 en 30 december.

• Spreekuur Bibliotheek Olst: woensdag van 14.30-16.30 uur
    • Taalcafé Wijhe: op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Adres: Langstraat 27{/show}

Je mag ook een e-mail sturen, bellen of een app sturen.

Bel met Diane Ruiter: 06–46 65 62 15