Mamacafé Raalte

Leren, lezen en lenen Spreekuren, Activiteiten
Thema Jeugd en jongeren, Gezondheid, Ouderschap
Locatie en service Bibliotheek Raalte

Ben je zwanger en/of heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? En vind je het leuk om met andere (aanstaande) ouders ervaringen en vragen over zwangerschap of ouderschap te delen?

Kom dan naar het Mamacafé in Raalte.

Het Mamacafé is een gezellige plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten om met en van elkaar te leren over het ouderschap onder het genoten van een (gratis) kopje koffie of thee.

Het Mamacafé is elke tweede vrijdag van de maand van 9.30 tot 10.30 in de Bibliotheek in Raalte. Tegelijkertijd is er het voorleesuurtje: neem je kinderen dus vooral mee!
Bij bijzondere omstandigheden zijn de bijeenkomsten online, dit wordt dan vooraf via social media en de website van de bibliotheek bekend gemaakt.

Heb je, naast dat je zin hebt in een gezellige ochtend, ook vragen over bijvoorbeeld (borst)voeding, de ontwikkeling van je kind of wil je graag weten hoe je zorgt voor een goede nachtrust met je kind? Kom dan zeker naar het Mamacafé!

Er is altijd iemand aanwezig om je vragen te horen en je eventueel te verwijzen naar de juiste plek voor het antwoord op je vraag. Voor de verschillende onderwerpen sluiten ook professionals aan die je informatie kunnen geven en je vragen kunnen beantwoorden.

Om up to date te blijven, volg ons op social media: Instagram: mamacafe.raalte en Facebook: Mamacafé Raalte

Agenda 2022

Dit zijn de onderwerpen in de Mamacafés van 2022:

• 11 februari – Word wijs
  • 11 maart – Media Ukkie Dagen
  • 8 april – Leren praten
  • 13 mei – GGD/CJG Raalte
  • 10 juni – Hoe zorg je dat je kind goed en gezond eet?
  • geen Mamacafé in de zomermaanden
  • 9 september – Handgebaren
  • 14 oktober – Kinderboekenweek