Mamacafé Raalte

Thema: Gezondheid, Ouderschap, Jeugd en jongeren
Locatie en service: Bibliotheek Raalte

Kom je ook?

Ben je zwanger en/of heb je een baby of een kind tot 4 jaar? En vind je het leuk om ervaringen over zwangerschap of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mamacafé in Raalte.

Kindjes mee

Het Mamacafé is een gezellige plek waar je andere ouders of aanstaande ouders ontmoet. Koffie en thee zijn gratis. Elke tweede vrijdag van de maand van 9.30 tot 10.30 is het Mamacafé er in de Bibliotheek in Raalte. Tegelijkertijd is er het voorleesuurtje: neem je kindjes dus vooral mee, ze worden een uurtje heerlijk zoetgehouden.

Alles wat je altijd al wilde weten

Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven of met wie je ervaringen kunt delen. Daarnaast organiseren we regelmatig themaochtenden over een interessant onderwerp.

Agenda 2019

Dit zijn de onderwerpen in alle Mamacafés van 2019:

• 11 januari – Logopedie
  • 8 februari – Homestart
  • 8 maart – Jaloezie
  • 12 april – EHBO bij kinderen
  • 10 mei – Moeders voor moeders
  • 14 juni – Draagdoeken
  • Juli+augustus – zomervakantie
  • 13 september – Zwangerschapsyoga en kinderyoga
  • 11 oktober – Kinderboekenweek
  • 8 november – Wasbare luiers