Online Cursussen (gratis voor leden)

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ Iedereen boven 18
Leren, lezen en lenen Cursussen
Thema Hobby en vrije tijd, Kunst en cultuur, Gezondheid, Werk en inkomen

Bij de Bibliotheek kun je kiezen uit meer dan 160 online cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden, maar ook gesprekstechnieken en leren innoveren.

Blended learning

Het cursusaanbod is voor alle leden beschikbaar en is tot stand gekomen door de samenwerking met leerplatformen zoals Soofos en GoodHabitz. Volg de cursus online of houd de agenda van je bibliotheek in de gaten. Vaak zijn er ook combinaties van online met daarbij een bijeenkomst in de Bibliotheek in de vorm van een lezing of workshop (blended learning).

Meer weten?

Bekijk alle online cursussen

Ben je nog (steeds) geen lid?

want ... de cursussen zijn alleen voor leden.

Wil je naast gratis toegang tot meer dan 160 online cursussen ook kiezen uit meer dan een miljoen boeken, films en muziekstreams? Klik op de knop hierboven, kies het abonnement dat bij je past en vergroot je wereld! Welkom bij de Bieb van Nu.

Je bent al lid van de Bibliotheek Salland voor € 4,– per maand!