Cursus Windows 10

Thema Onderwijs
Locatie en service Bibliotheek Raalte, Bibliotheek Olst, Bibliotheek Heino

Cursus Windows 10

Op de meeste computers staat Windows 10. In deze online cursus maak je kennis met dit besturingssysteem.

Windows 10 is het meestgebruikte besturingssysteem voor computers. Het is het programma dat ervoor zorgt dat een gebruiker kan werken met een computer. Zonder besturingssysteem geen documenten, muis, beeld, internet of afdrukken.

In deze cursus leer je alle belangrijke onderdelen van Windows 10 kennen, zoals:

• het Bureaublad
  • mappen en bestanden
  • programma’s voor bijvoorbeeld internet, e-mail en foto’s.

Ook gaan we het hebben over veiligheid en over het onderhoud van de computer.

Cursusinformatie

De cursus Windows 10 volg je online. Je neemt het lesmateriaal in je eigen tempo door, volgens je eigen planning.

Elke week is er een online bijeenkomst. Daar stel je vragen en ontmoet je andere deelnemers.

Je moet al een beetje met computers en internet kunnen omgaan.

De online cursussen van de Bibliotheek Salland zijn – in elk geval voorlopig, vanwege de coronoacrisis en de sluiting van de bibliotheek – gratis.

Bekijk alle cursussen en evenementen in de agenda

Aanmelden

Ga in de agenda naar een cursus die je wilt volgen en meld je aan via het webformulier.

Je kunt ook mailen naar , of bel ons op 0572-363637.